nu ni

hallåhallå, nu är min dator äntligen lagad och nu kan jag blogga igen. Har gjort en massa sedan jag bloggade sist. Varit i gävle & shoppat tillsammans med Melanie, träffat Sanne, skaffat tandställning, solat (i maj...), firat min födelsedag, fått sommarlov, kollat på studenten med Ylva,  varit på crusing med Emma, åkt på marknad tillsammans med mina kusiner, faster och några nära vänner till familjen, firat midsommar, gått på bio tillsammans med Tarley & Naymoo, shoppat lite till, , träffat nya personer och varit med dom, umgåtts med Lovisa grillat, åkt moppe osv, men har ännu inte tagit mitt första dopp, vägrar göra det förrän det blir bra väder ute.
 
Har varit dåligt väder nu dagarna som varit under sommarlovet men its cool, hoppas på det bästa och att det blir bättre väder snart.
slarvigt skrivet och blablabla men lägger upp lite bilder som vanligt så ska jag försöka blogga så ofta som möjligt nu. Inte orkat redigera bilderna nå, vissa är redan de från instagram men slängde bara ihop massa i några collage.